Lovitură sub centură pentru Cătălin Moroșanu! A pierdut 100.000 de euro dintr-o lovitură: „Ne ducem la vale”

 

Cătălin Moroșanu nu trece deloc printr-o perioadă prea roz. Luptătorul a primit o lovitură sub centură după ce a pierdut o sumă foarte mare de bani, mai exact 100.000 de euro!

Pandemia de coronavirus i-a afectat semnificativ conturile lui Cătălin Moroșanu. Din cauza măsurilor de siguranță luate de autorități, toate evenimentele sportive au fost amânate sau chiar anulate, motiv pentru care „Moartea din Carpați” a pierdut foarte multe contracte.

“Da, am pierdut foarte mulți bani. Am pierdut două contracte, unul cu Primăria Galați, unul cu Primăria Cluj. Trebuia să vină luptători din Olanda, era un eveniment de K1. Cam în jur de 100.000 de euro am pierdut și nici sponsorii mei nu mai pot plăti pentru următorul eveniment. Ajungem să nu mai facem evenimente din astea mari și ne ducem la vale.”, a spus Cătălin Moroșanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Gaura în buget nu este singura problemă a lui Cătălin Moroșanu. Luptătorul a povestit că de suferit a avut și condiția lui fizică, pentru că nu s-a mai putut antrena deloc, dat fiind că toate sălile de sport sunt închise.

"Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma", a mai declarat Cătălin Moroșanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest