Lovitură sub centură pentru Oana Zăvoranu! Și-a dovedit nevinovăția, dar tot trebuie să scoată bani din buzunar

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a primit o veste teribilă! Vedeta a fost, din nou, citată într-un proces în care i se cere să achite niște facturi pe care a dovedit deja că le-a plătit. Deși și-a demonstrat nevinovăția în procesul în care a fost târâtă de directorii azilului de bătrâni în care a fost internată bunica sa, vedeta, acum, trebuie să scoată bani grei din buzunar. 

Judecătorii au dispus executarea silită la cererea administratorilor de azi, iar vestea nu i-a picat deloc bine Oanei Zăvoranu care susține că aceștia vor doar să o stoarcă de bani. ”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, a fost decizia magistraților, potrivit Spynews.ro

Cum a reacționat după ce a fost acuzată că și-a abandonat bunica

Oana Zăvoranu a răbufnit în momentul în care a fost acuzată că și-a lăsat bunica să putrezească în azilul de bătrâni, fără să îi pese nicio clipă de soarta ei. Vedeta a mărturisit că acuzațiile vin din partea directorului azilului care dorește să devină o persoană publică pe spinarea ei, prin scandalul pe care își dorește să îl aibă cu ea.

Mai mult decât atât, vedeta a încercat să o ia de nenumărate ori pe bunica ei din azi, însă legile nu i-au permis. „Eu nu am semnat niciun contract pe baza căruia să stea în azilul acestui mare om de afaceri, care de fapt, e vai de capul lui. Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o - chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o” a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest