Luați-vă doza de râs! Nasrin și Dima au parodiat-o pe Margherita, într-un mare stil, după ce a fost agresivă cu paparazzii Spynews/ VIDEO

 

După ce a fost prinsă drogată la volan, Margherita a fost protagonista unui nou moment șocant. Fata Clejanilor i-a înjurat și i-a agresat pe paparazzii Spynews.ro, iar imaginile au devenit virale în timp record. Și chiar dacă acțiunile ei au fost foarte grave, matinalii de la Antena Stars și-au dorit să se descrețească puțin frunțile telespectatorilor, astfel că au făcut o mică parodie pe baza comportamentului dubios al Margăi!  

Dacă încă nu v-ați luat doza de râs în această dimineață, nu vă temeți că v-o oferim noi acum. Platoul emisiunii “Star Matinal” a fost transformat, preț de câteva minute în parcul în care a avut loc scena agresivității Margheritei față de paparazzii Spynews.ro. Decorul - bifat! Iar acum să înceapă nebunia!

Nasrin - în rolul principal, iar Dima, Olga și Mircea Eremia - în locul paparazzilor Spynews.ro. Cei patru fantastici au făcut cinste rolurile pe care le-au jucat, dar nu vă mai spunem nimic, ci vă lăsăm să urmăriți chiar voi scena!

Ah, ba nu! Trebuie să mai menționăm că Nasrin și-a intrat atâât de bine în rol, încât chiar l-a lovit pe Dima, așa cum a facut-o și Margherita cu paparazzii noștri. Iar dacă nu ne credeți, dați play clipului de mai jos!

Ce le-a spus Margherita paparazzilor Spynews.ro

"Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Noi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi Hollywood... altceva! (...) ÎntrebațiPoliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap.  Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în  p@#$ mea de aici” au fost cuvintele adresate colegilor noștri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest