Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, despre Anamaria Prodan: „Este ca a doua mamă pentru mine”

 

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, vorbește în cartea Anamariei Prodan despre relația pe care o are cu impresara. Tânărul o consideră că pe încă soția tatălui său a doua lui mamă.
 
În urmă cu câteva zile, după ce Anamaria Prodan a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf, între Mariana Pfeiffer, prima soție a antrenorului, și impresară a existat un schimb de replici. Fiecare și-a spus partea, iar la mijloc a fost chiar Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a confirmat și divorțul, Anamaria Prodan a vorbit și despre Luca, primul copil al antrenorului. Impresara a spus că a avut grijă de Luca, iar acesta a intrat în familia lor în urmă cu câțiva ani, pentru că până atunci tânărul a locuit cu mama lui în Germania. Anamaria Prodan a spus că i-a cumpărat și mașină scumpă băiatului, însă Mariana Pfeiffer a contrazis-o. Sâmbătă seară, vedeta a lansat două cărți autobiografice, intitulate „Da, sunt cea mai bună!”, și una dedicată mamei sale, Ionela Prodan. În cartea sa, Anamaria Prodan povestește cum l-a cunoscut pe Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf. „(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, povestește impresara în cartea ei, „Da, sunt cea mai bună!”.
 
Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a vorbit în cartea Anamariei Prodan despre relația pe care o are cu aceasta. Luca spune că o consideră a doua lui mamă și niciodată nu a simțit că a făcut diferențe între el și cei trei copii ai săi. Tânărul are o relație foarte bună cu Bebeto, Sarah și Rebecca, iar cei patru sunt foarte uniți.
 
„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest