Lui Laurențiu Reghecampf Jr. îi este dor de tatăl său: ”Trebuie să ne mișcăm în față”

 

În cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capăt, Bebeto a spus cât de afectat este de despărțirea părinților ei.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct relației, după mai bine de un deceniu în care au format unul dintre cele mai puternice cupluri din fotbalul românesc. Laurențiu Reghecampf Jr. a rămas alături de mama lui, care-i îndrumă pașii în cariera de fotbalist. El a recunoscut în cadrul emisiunii pe care mama lui o produce la Antena Stars, Prodanca. Punct și de la capăt, că-i este dor de tatăl său, însă spune că este suficient de puternic pentru a continua și fără el în preajmă.

 

”Da, adică normal. (n.r. dor de Laurențiu Reghecampf). Dar, asta e acum, ce să facem. Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim”, a declarat Laurențiu Reghecampf Jr, în Prodanca. Punct și de la capăt.

 

În cadrul emisiunii, sexy-impresara a precizat: ”Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu.

Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest