Luis Fonsi, schimb de numere de telefon cu o vedetă din România! Despre cine este vorba VIDEO EXCLUSIV

 
+3 click pentru
galerie

Cel care a creat hit-ul mondial „Despacito”, Luis Fonsi a fost prezent în România, pentru a onora un miniconcert pe litoralul ţării noastre. Multe vedete din showbiz-ul autohton au semnat condica de prezenţă şi s-au bucurat de momentul artistic creat de acesta. Dar dintre toate, doar una a fost norocoasa care a obținut numărul de telefon al artistului.

Luis Fonsi a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se afla în discuţii aprinse cu o vedetă din România. Mai mult decât atât! Cei doi au făcut schimb de numere de telefon. Alina Buzatu, căci despre ea este vorba a schimbat câteva vorbe, preţ de câteva minute, cu artistul, iar toţi ceilalţi au fost surpinşi de apropierea dintre cei doi.

Prezentă la evenimentul unde a concertat Luis Fonsi, Alina Buzatu a obţinut numărul de telefon al artistului, în câteva minute şi chiar sub privirile paparazzilor Spynews.ro. Motivul a fost chiar domeniul în care activează creatoarea de modă. Se pare că, potrivit informaţiilor exclusive, obţinute de la sursele Spynews.ro, asemenea lui Jon Bon Jovi, John Legent, Roberto Alagna, Ricky Martin şi chiar Beyonce, Luis Fonsi poartă un brand pe care îl are şi Adina Buzatu în magazin. Tocmai de aceea, a fost nevoie de schimbul de numere de telefon dintre Adina Buzatu şi Luis Fonsi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest