Luis Gabriel, impresionat de Haziran în rolul de mamă: ”De asta o iubesc din ce în ce mai mult”

 

Cântărețul i-ar pune iubitei la picioare „toate diamantele”, fiind profund mișcat de modul în care aceasta se comportă cu micuțul Joseph Luis Tiago.

 

Anul 2022 a fost unul excelent pentru Luis Gabriel și Haziran. Cei doi s-au căsătorit, iar în iunie a venit pe lume și rodul iubirii lor, Joseph Luis Tiago. Artistul este mai fericit ca niciodată, un singur lucru dorindu-și în plus pentru anul care abia a început: mai mult timp petrecut împreună cu familia sa.

 

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Luis Gabriel a lăsat impresia că aproape o divinizează pe soția sa, fiind impresionat de modul în care aceasta gestionează relația cu cel mic: „2022 a fost un an bun, dar simt că anul acesta va fi și mai bun din orice punct de vedere. Aș fi vrut să îi dau lui Haziran mai multă atenție, mai mult din timpul meu, din cauza cântărilor. Este cea mai frumoasă relație, pentru că mă uit la ea și este cea mai minunată mămică pe care am văzut-o eu, are foarte multă răbdare, este foarte iubitoare și blândă mereu”.

 

Chiar dacă în marea majoritate a timpului este ocupat cu cântările, atunci când revine acasă, Luis Gabriel preia din sarcinile soției sale: „Nu există să aibă vreodată nervi, că se mai întâmplă, mai ales că ea e tânără și să ai atâta grijă și să stai cu atât de multă răbdare cu un copil la vârsta ei, e foarte important ce face, de asta o iubesc din ce în ce mai mult. Nu m-am gândit, dar se descurcă foarte bine și să o ajut când sunt acasă, să îi mai iau treaba din mână, pentru că așa mi se pare normal să îți ajuți soția”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest