Luminițele de Crăciun s-au aprins mai redepe în acest an! Piața Universității a fost neîncăpătoare, aseară!

 
+3 click pentru
galerie

Mii de oameni s-au îmbulzit aseară, în Piața Universității pentru că s-a deschis oficial Târgul de Crăciun "Bucharest Christmas Market", ce va putea fi vizitat în perioada 29 noiembrie - 28 decembrie 2014. Bucureștenii au ales să își petreacă seara de sâmbătă în spiritul Crăciunului, chiar dacă încă nu a început luna decembrie.

Valurile de oameni care tot veneau pe la toate intrările și cozile interminabile de la standurile cu produse tradiționale au demonstrat faptul că deschiderea târgului a avut de un real succes.

Fiecare stand avea coada lui. Cârnați pe grătar, vin fiert, castane coapte, cartofi spiralați, covrigi și multe alte bunătăți le-au condimentat seara celor prezenți. Atmosfera tipică de sărbătoare a fost completată excelent și de muzica live. 

Beculețele de Crăciun s-au aprins în acest an mai repede decât de obicei, iar Capitala a căpătat parcă o cu totul altă aură. Este mai veselă, mai colorată și parcă mai multă voie bună plutește în aer, semn că spiritul sărbătorilor de iarnă a venit cu ceva magic. Toți ar trebui să fim mai buni, mai darnici și mai fericiți, mai ales că de mâine începe luna cadourilor, poate cea mai frumoasă din an!

Sărbători fericite dragi români, multă sănătate și multe împliniri!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest