Luminița Anghel le-a răspuns celor care o acuzau că ar fi abuzat de operații estetice: „Fără gene semipermanente ca acum și filtre”

 
+2 click pentru
galerie

Artista a postat o poză cu ea care a stârnit o mulțime de mesaje negative. Vedeta le-a dat un răspuns total neașteptat celor care au criticat-o.

 

Luminița Anghel, 54 de ani, a urcat o fotografie pe Instagram, care a generat o serie de comentarii negative. Cei care o urmăresc au acuzat-o că a abuzat de intervențiile chirurgicale. Vedeta a transmis că nu înțelege comportamentul acestora și că îi va bloca să mai comenteze pe pagina ei oficială.

 

„Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia asteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!”, a scris Luminița Anghel pe Instagram.

 

Apoi, Luminița Anghel a făcut lumină în privința imaginii pe care a postat-o, transmițând că poza respectivă a fost făcută cu mult timp în urmă, pe vremea în care avea 18 ani, când medicina estetică nu pătrunsese încă în România. „Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz drăgălașilor care insistă cu ,,ți-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumosi și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest