Lupul-și schimbă părul, dar năravul, ba! Sișu nu mai are voie să-și vadă soția și copilul

 

Pentru Sişu, zilele cu soare, au cam apus de când cântăreţul şi-a luat "nărav de cartier". Soția lui, Cătălina, împreună cu mama ei, au cerut ordin de restricţie pe numele hip-hoperului

A fost o perioadă în care fosta soţie aproape că se răzgândise şi voia să-şi retragă plângerea, însă ceva a făcut-o să meargă înainte pe drumul dreptăţii: "Nu am retras plângerea. Am vrut să fac asta, mai ales că am divorţat de comun acord şi rămăsesem în relaţii bune. Nu am vrut să-i fac rău, dar nu mă aşteptam la aşa ceva".

Sişu a avut o ieşire violentă faţă de Cătălina şi de băieţelul lor, în prezenţa soacrei Magdalena Dinu, motiv pentru care s-a ales cu un ordin de restricţie pe numele lui. De altfel, Sişu este cunoscut pentru ieşirile lui, inclusiv faţă de jurnalişti. 

Acum, când fosta soţie, şi-a luat băieţelul şi s-a mutat înapoi în vila mamei, Cătălina nu vrea decât un singur lucru. Să se liniştească după experienţa neplăcută, prin care a trecut: "Vrem doar să ne lase în pace, pe mine, pe băieţel, dar şi pe cei de lângă mine. Am crezut că se linişteşte. Nu s-a schimbat deloc".
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest