L'Wren Scott, ultima victimă din modă! Vezi sfârşitul tragic al celor mai celebri designeri

 
+9 click pentru
galerie

Moartea subită a prietenei lui Mick Jagger îngroaşă analele cele mai triste ale modei internaţionale.Sinucideri, asasinări sau decese în circumstanţe misterioase au marcat lumea modei. Cine sunt cei mai cunoscuţi designeri şi cum au încetat din viaţă vă prezentăm chiar acum!

1. Manuel Mota a murit la vârsta de 46 de ani. Directorul de creaţie al casei Pronovias s-a sinucis în ianuarie anul trecut, iar vestea a cutremurat întreaga lume. Designer-ul a fost găsit mort într-o toaletă dintr-un centru de îngrijire chiar din oraşul natal al său. Manuel Mota avea un pumnal înfipt în piept, iar alături de trupul său, poliţiştii au găsit trei litere scrise de mână cu sânge.

2. Alexander McQueen a murit la vârsta de 40 de ani. Designer-ul a suferit o depresie severă şi s-a spânzurat la 11 februarie 2010. Alexander McQueen nu a putut depăşi moartea bunei prietene Isabella Blow şi nici a mamei sale. Aşa că, la fix 10 zile după moartea celei care i-a dat viaţă, designer-ul şi-a pus capăt zilelor.

3. Isabella Blow a murit la vârsta de 48 de ani. A devenită cunoscută în lumea modei datorită pălăriilor sale extravagante. Pe 7 mai 2007 a fost găsită fără suflare la domiciliu. Creatoarea aflase cu puţin timp în urmă că era bolnavă de cancer ovarian. Chiar dacă presa a vehiculat că aceasta ar fi fost cauza morţii, la autopsie, medicii au găsit urme de inseticid în corpul creatoarei.

4. Christian Dior a murit la vârsta de 52 de ani. Cauza morţii designer-ului nu a fost clară. Au existat de-a lungul timpului două ipoteze privind destinul tragic al lui Christian Dior. Se pare că ori un os de peşte, ori un atac în timp ce făcea sex cu iubitul mai tânar i-a fost fatal celebrului creator de modă.

5. Ossie Clark a murit la vârsta de 54 de ani. Designer-ul englez  a fost înjunghiat de un fost iubit.

6. Gianni Versace a murit la vârsta de 50 de ani. Chiar când era la apogeul carierei sale, creatorul a fost împuşcat mortal la uşa casei din Miami Beach, în 1997. Andrew Cunanan, criminalul creatorului, s-a sinucis înainte să fie prins de poliţişti chiar cu arma cu care l-a omorât şi pe Gianni Versace. La aceea vreme, au existat speculaţii cum că mafia italiană ar fi fost în spatele acestei poveşti.

7. Madame Grès a murit la vârsta de 89 de ani. Creatoarea a murit în anul 1993 singură şi extrem de săracă. Cauza morţii nu a fost dată publicităţii, iar fata creatoarei a ţinut ascuns de ochii presei, timp de un an, secretul morţii mamei sale.

8. Vittorio Missoni a murit la vârsta de 57 de ani. Moștenitorul faimosul brand de modă si partenera sa, Maurizia Castiglioni, au dispărut pe 4 ianuarie 2013, cu patru persoane la bordul unui avion care a călătorit din arhipelagul Los Roques la Caracas.

9. Maurizio Gucci a murit la vârsta de 46 de ani. Moştenitorul unui imperiu italian din lumea modei a avut un sfârşit tragic. Astfel, creatorul a murit ciuruit de gloanţe în 1995, la Milan. Criminalii erau angajaţi chiar de soţia lui Maurizio Gucci. Aşadar cei doi erau despărţiţi, iar nevestei creatorului nu îi ajungeam 600 mii de euro pensie lunară. Patrizia Reggiani a fost prinsă de poliţişti şi a primit 26 de ani de închisoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest