Macanache s-a căsătorit în plină pandemie! Cine este proaspăta soție a artistului/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

În cursul zilei de sâmbătă, Macanache și iubita sa și-au unit destinele pentru eternitate. Artistul s-a căsătorit cu aleasa inmii în plină pandemie de coronavirus, iar evenimentul a fost unul restrâns.

Macanache și Diana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, astfel că au decis că este momentul să facă pasul cel mare. Cei doi au spus un mare “DA” în fața ofițerului stării civile și au trecut la următorul nivel al relației.

În ciuda faptului că evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, din cauza restricțiilor impuse de autorități împotriva răspândirii coronavirusului, Diana și Macanache i-au avut alături pe cei mai dragi oameni din viața lor.

Anunțul căsătoriei a fost făcut chiar de Macanache, prin intermediul imaginilor și clipulețelor video publicate pe contul. său de socializare, atât de la cununia civilă, dar și din timpul petrecerii.

Cine este proaspăta soție a artistului

Diana și Macanache s-au cunoscut în barul în care lucrau împreună, între ei fiind dragoste la prima vedere. Proaspăta soție a artistului a devenit, în timp, managera și impresara lui, iar acum se ocupă în detaliu de cariera rapper-ului.

În urmă cu ceva timp, Macanache dezvăluia că atât el, cât și Diana își doresc copii, astfel că acum după ce s-au căsătorit, așteptăm vestea cea mare.

"Amandoi ne dorim, iar parintii nostri vor nepoti. Nu contează, baieti, fete, sanatosi sa fie. Eu cred ca femeile cand isi aleg un barbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Pobabil a vazut in mine o sclipire si a decis sa ma ajute, iar acum avem aproape patru ani de cand suntem impreuna. Diana e si managerul si iubita si impresarul si confidentul meu, sper ca fiecare sa isi gaseasca Diana lui", a declarat Macanache, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest