Machiajul de seară - informații utile de care să ții cont

 

Machiajul de seară ocupă un loc important în viața femeilor de pretutindeni, extrem de căutat pentru evenimente. În acest articol, îți prezentăm care sunt cele mai utile informații și sfaturi despre un machiaj de seară realizat corect, cu ajutorul cărora nu ai cum să dai greș.

Care este machiajul ideal în funcție de ținută?

Realizarea unui machiaj de seară depinde, în cea mai mare parte, de ținuta pe care o porți. Dacă la o lansare de carte te vei îndrepta către alegerea unei ținute mai sobre și un machiaj mai discret, o petrecere de Revelion impune o ținută elegantă, strălucitoare, care să te pună în evidență. Ține cont de următoarele aspecte, astfel încât să corelezi machiajul cu ținuta pe care o porți, în timpul serii:

În episodul de mai jos, poți afla cum să-ți definești privirea, adăugând profunzime pentru ochii tăi, cu ajutorul unui machiaj de tip Cut Crease.

Care este machiajul ideal în funcție de culoarea ochilor?

În ceea ce privește realizarea machiajului în funcție de culoarea ochilor, te poți baza pe aceeași regulă a complementarității. Dacă ținutele purtate la eveniment sunt în culori neutre sau bej, persoanele cu ochii albaștri pot alege culori complementare, fără a fi nevoite să apeleze la fardurile în nuanțe de albastru. Pentru ochii verzi, sunt ideale nuanțele de violet, cărămiziu sau roșu, în timp ce ochilor căprui li se potrivește aproape orice culoare de fard. Ești interesată de un machiaj de tip smokey eyes, pe care să-l combini cu o linie fină de tuș?

Învață cum poți să recreezi acest tip de machiaj pentru un eveniment de seară, din cele ce urmează!

Care este machiajul ideal în funcție de culoarea părului?

Dacă ești brunetă, machiajul de seară ar trebui să echilibreze diferența dintre culoarea părului și cea a pielii. Ochii albaștri vor fi puși în evidență cu ajutorul unor nuanțe de lila, în timp ce ochilor verzi li se potrivesc fardurile bej pentru pleoape. Cu toate acestea, dacă ai părul blond sau șaten deschis, vei avea nevoie de un machiaj mai îndrăzneț, care să includă nuanțe de gri sau maro-caramel. În cazul părului roșcat, se preferă nuanțele neutre de machiaj, care să nu semene cu cele ale podoabei capilare. Alege un fard de obraz în nuanțe pastelate și rujuri maro deschis, astfel încât să-ți complimenteze trăsăturile.

Care este machiajul ideal în funcție de pigmentul pielii tale?

Un machiaj de seară pentru ten palid trebuie să includă un accent asupra buzelor. Dacă ai un ten deschis, trebuie să alegi un fond de ten în nuanțe de roz deschis, cu tente de oranj sau corai. Poți alege să adaugi în baza de machiaj câteva picături de iluminator lichid, optând și pentru un eyeliner negru, dacă ai părul închis la culoare sau gri, dacă ai părul blond sau șaten. În aceeași situație, poți alege și rujuri în culori puternice, de roșu sau grena, pentru a crea un contrast cu nuanța deschisă a tenului.

Persoanele cu un ten măsliniu trebuie să folosească produse de machiaj în nuanțe cât mai apropiate de ten. Pentru fondul de ten, acestea pot alege și două nuanțe, care pot fi combinate, astfel încât să se potrivească. În ceea ce privește nuanțele pentru fard, persoanelor cu ten măsliniu li se potrivesc culorile intense, metalice sau variațiile de mov. În cazul rujului, cele mai potrivite culori sunt caramel, prună sau roșu intens. Tonurile pământii, corai și roz trandafir sunt cele mai indicate nuanțe pentru blush.

Chiar dacă produsele sunt extrem de importante pentru realizarea unui machiaj reușit de seară, vei avea nevoie și de instrumentele potrivite. Dacă îți dorești să înveți cum să realizezi un machiaj al ochilor prin folosirea produselor potrivite, ține cont de următoarele sfaturi ale specialiștilor!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest