Mădălin Voicu îi face praf pe Clejani pentru comportamentul Margheritei: „Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar...”

 

Mădălin Voicu i-a acuzat direct pe Viorica și Ioniță de la Clejani pentru comportamentul șocant al Margheritei, pe care l-a afișat încă de când a provocat un accident rutier, fiind depisată de oamenii legii sub influența substanțelor interzise.

Mădălin Voicu îi consideră vinovați pe Clejani pentru situația în care se află Margherita, din cauza faptului că au răsfățat-o prea mult și i-au permis mult prea multe. Mai mult decât atât, fostul politician a mărturisit că lucrurile pe care le-a menționat anterior au ajuns și la urechile lui Ioniță, după ce l-a sunat personal săîi spună.

„Am vorbit cu Ioniță și i-am spus părerea mea, sper să nu se fi supărat. Nu cred că-ți spun un secret, dar la țigani există totuși un fel de onoare, un fel de ștaif, un fel de respect față de copii și copiii față de părinți. Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit și, probabil, din dorința de a-i face toate poftele și plăcerile s-a ajuns, la un moment, dat, la o situație care supără pe toată lumea și în primul rând pe ei ca părinți.”  a povestit Mădălin Voicu pentru Cristi Brancu, pe vlogul acestuia.

Mădălin Voicu a adăugat că tot ce i-a spus lui Ioniță a fost în calitate de tată, nicidecum de profesor. Artistul a ținut să precizeze că atitudinea Margheritei ar putea cu ușurință să distrugă reputația pe care și-a construit-o familia Clejanilor de-a lungul timpului.

„Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar copilul trebuie controlat. Și asta mi-am permis să-i spun lui Ioniță ca de la țigan la țigan sau de la tată la tată, nu i-am spus-o ca de la profesor, filosof sau ideolog la muritor. Și sper să fiu înțeles, e păcat, pentru că familia Clejanilor e una respectabilă, de calitate', a mai spus Mădălin Voicu sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest