Mădălina Apostol, confesiuni sincere după despărțirea de Nick Rădoi: „M-am descotorosit de...”

 

Mădălina Apostol și Nick Rădoi au format un alt cuplu controversat din showbiz-ul autohton. Iar asta pentru că relația lor a fost „condimentată” cu muulte despărțiri și împăcări! Contactată de reporterii Antena Stars, bruneta a dezvăluit cum se desfășoară viața ei, după separarea de fostul iubit! 

Mădălina Apostol a mărturisit că în ciuda tuturor lucrurilor ciudate care s-au întâmplat în ultima vreme din cauza pandemiei de coronavirus, starea ei de spirit este una foarte bună.

„Totul este cum trebuie. Nu s-a schimbat nimic în rău. Am o stare bună, în pofida lucrurilor din 2020. Este din ce în ce mai bună starea mea și asta mă interesează pe mine cel mai mult, că dacă ai stare proastă, nimic nu merge bine.

Lucrurile bune din viața mea au continuitate. Copiii sunt bine, fiecare pe drumul lui: școală, liceu, echilibru. Organizarea din viața mea care este pusă la punct. Toate au venit de la sine.” a spus Mădălina Apostol.

Mai mult de atât, bruneta a dezvăluit că are alături un bărbat care îi face zilele mai frumoase, iar întâlnirea a avut loc într-un punct al vieții sale în care a decis să se descotorosească de persoanele care aveau un interes și care o mințeau. Să fi fost oare un mesaj subtil pentru Nick Rădoi?

„În momentul în care te apuci să îți schimbi linia, toate lucrurile se așează pe aceeași linie. M-am descotorosit de persoanele pe care nu le simțeau sincere sau care aveau un intaeres la mine și m-am lăsat înconjurată de persoanele care mă iubesc, că doar așa pot să strălucesc. Normal că există un bărbat. Ai iubire de la un bărbat, ai iubire de peste tot ca să fie treaba completă.” a mai spus bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest