Mădălina Apostol, devastată de dorul copiilor! De patru luni încearcă să revină în țară, dar fără succes! VIDEO

 

Ceea ce trebuia să fie la început o vacanță de doar câteva săptămâni, s-a transformat într-o ședere de aproximativ patru luni de zile. Mădălina Apostol a fost nevoită să rămână în America, din cauza pandemiei de coronavirus, timp în care a încercat să revină în țară de cinci ori, dar fără niciun succes.

Mădălina Apostol este devastată de dorul pe care i-l poartă copiilor său și chiar dacă a ținut legătura cu ei prin intermediul telefonului și a conferințelor video, iubita lui Nick Rădoi își dorește să se întoarcă cât mai repede acasă și să le fie alături.

Cu toate că Nick Rădoi îi oferă o viață de lux și tot ce își poate dori, Mađălina Apostol nu se poate bucura de tot luxul din cauza gândurilor îndreptate spre cei cărora le-a dat viață. Nici priveliștea cu Oceanul pe care o vede în fiecare dimineață, nici peisajele superbe care altă dată ar fi încântat-o, nu pot depăși dorul pe care îl are pentru copiii ei, astfel că iubita lui Nick Rădoi și-a cumpărat al cincilea bilet de avion, care de data aceasta, speră să fie cel norocos.

Unde se află Mădălina Apostol

“Fără televizor, fără apă caldă, într-un sat uitat de lume, unde nu există mașini, dulapuri pline cu haine sau agazine. Mai frumos de atât nu există și nu credeam că poți trăi cu un rând de haine și săpun. Singura mea problemă este că nu mă pot obișnui cu iguanele, care mă mai vizitează seara” a scris Mădălina Apostol pe pagina sa de facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest