Mădălina Apostol este istorie! Nick Rădoi s-a afişat cu noua iubită, în vacanţă! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cine ar fi crezut că Nick Rădoi o să treacă aşa de repede peste despărţirea de Mădălina Apostol? Iată că, milionarul a surprins pe toată lumea, după ce s-a afişat la braţ cu o blondină, cu care a plecat într-o vacanţă de vis.

Mădălina Apostol este istorie în viaţa lui Nick Rădoi. Iar asta o zic chiar imaginile postate de acesta, pe social media. Acolo unde s-a „etalat” cu noua cucerire, pe numele ei Mara Alina Schwartzman. Extrem de zâmbăreţ, este clar ce relaţie există între cei doi. Comentariile fanilor în mediul virtual, nu au întârziat să apară, aceştia urându-le numai de bine şi felicitându-i pentru relaţie.

Cum își alină Nick Rădoi suferința după despărțirea de Mădălina Apostol

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”, prin Skype din America, milionarul a răspuns la cele mai picantae întrebări din viaţa personală. După ce a organizat o petrecere de fiţe în America, foarte multă lume s-a întrebat ce părere a avut Mădălina Apostol după ce a văzut imaginile postate de acesta pe internet. Se pare că pentru Nick Radoi burlăcia este a doua natură. Acesta a declarat că îşi vede de viaţa lui şi a menţionat şi de fosta parteneră, despre care ştie cu siguranţă că a cuprins-o dorul după el.

"Ce pot să zic, fiecare cu ce îl doare. Eu cu șampania, ea cu măgarii, cu caprele. Asta este alegerea ei care cred că trebuie să știe ce face, ne cunoaștem prea bine, eu sunt convins că încă îi e dor de mine. Eu am respectat-o tot timpul și respectul acesta s-a văzut, sunt un om liber, deciziile le-am luat mereu de unul singur. Petrecerea nu a fost special pentru ea, a fost ziua unui prieten de-al meu. E pentru mine, să merg înainte. Am făcut planuri multe. Plec în Hawaii, mi-am făcut alte planuri de viață, nu sunt obsedat ca să o deranjez. Da, au mai fost câteva mesaje. Din ce poze văd, sigur îi e dor de mine.", a declarat Nick Rădoi, la Răi Da Buni. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest