Mădălina Apostol, mesaj dur la adresa bărbaţilor! Să fie Nick Rădoi motivul declaraţiilor tranşante? „Bărbaţi sunt egoişti, iar femeile, obiecte” VIDEO

 

Mădalina Apostol trece prin momente dificile. Bruneta nu s-a mai putut abţine şi şi-a arătat dezamăgirea faţă de bărbaţi, printr-o serie de declaraţii tranşante! Să fie sau nu destinate fostului partener, Nick Rădoi?

Mădălina Apostol a avut parte de o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. Iar pe plan amoros, lucrurile nu au stat deloc diferit. Chiar şi în relaţia cu celebrul om de afaceri Nick Rădoi, frumoasa brunetă a experimentat fel şi fel de senzaţii, din cauza controversatei poveşti de iubire.

Recent, fosta iubită a lui Nick Rădoi a postat pe una din reţelele sociale pe care este activă, un mesaj extrem de tranşant la adresa reprezentanţilor de sex masculin. Să fie vorba de o nouă suferinţă în dragoste?

„Mereu sunt întrebată care este părerea mea despre bărbaţi, în general.Nu pot răspunde la modul general, ci mă limitez la ceea ce am cunoscut eu mai mult sau mai puţin în această viaţă. Majoritatea cu situaţii financiare foarte bune, unii marnieraţi ca la carte, modeşti, demni de admirat, oameni de afaceri de succes, cu suflet bun unii, darnici, dar şi invers...  Menţionez că nu mă refer doar la relaţiile mele, ci şi la bărbaţi cunoscuţi, amici, prieteni etc. Atunci când în sufletul lor răsare ceva şi ei încep să simtă, toate calităţile lor se dezvoltă şi cresc în acelaşi timp cu sentimentul din suflet. Devin bărbaţii perfecţi, iar femeia în care investesc totul este pe măsură. Doamna, frumoasă, amuzantă, copilăroasă gospodină, loiană, sexi, nu iese cu prietene, nu face lucruri pe la spatele lui... Adică totul perfect. Nu înţeleg de ce într-o zi se produce un scurt circuit! Dar mereu şi fără excepţie! Ori din partea lui, ori din partea ei... Iar aici lucrurile se schimbă la 360 de grade. Viaţa împreună devine din ce în ce mai grea, scenariile inventate sunt din ce în ce mai grave, împăcările nu mai au acelaşi gust şi simţi că totul a devenit toxic. Cânnd femeia decide că este momentul să încheie relaţia, atunci începe calvarul. Omul manierat, bun, iubitor, deştept, bogat, etc nu vrea să accepte şi se transformă într-un monstru căutând orice cuvânt, acţiune, cunoştinţă din trecut ca să o extermine. Mai mare dorinţă a lui este acum să o vadă la pământ. DE CE ? Pentru că ea nu se mai simţea fericită cu el şi a îndrăznit să pună stop. Este extrem de dureros să vezi cu totul se aruncă la gunoi într-o clipă şi te vezi obligat să accepţi ceea ce pe tine nu te mai împlineşte şi nu contează din vina cui. Cam aceasta îmi est impresia. Bărbatul este egosist, iar femeia ete un obiect!” , a scris Mădălina Apostol pe reţeaua socială.

Un mesaj cu adevărat dur la adresa bărbaţilor! Este clar faptul că Mădălina Aposol este rănită, iar cuvintele pe care le-a folosit pentru a-şi exprima sentimentele sunt cauzate de nişte experienţe nefericite din trecut. Să fie vorba în totalitate de relaţia cu Nick Rădoi?  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest