Mădălina Crețan a povestit ultimele clipe din viața lui Nosfe: ”Am fost cu el în seara aceea”

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mădălina Crețan a declarat că ea a fost prezentă alături de soțul ei la concertul din seara în care acesta a murit.

 

Soția regretatului Nosfe a oferit, în exclusivitate la Antena Stars, amănunte din noaptea neagră în care a rămas văduvă. „Eu am fost cu el în seara aia. El îmi spunea doar că băuse foarte mult acid că simțea că are un nod în capul pieptului și că, dacă o să reușească să dea gazele respective afară, o să fie ok. În rest, el a avut acest sentiment din timpul concertului și am coborât cu el de pe scenă, iar eu atunci l-am supus unui interogatoriu, adică m-am speriat și m-am gândit că poate de la oboseală, de la emoții, poate să fie ceva mai grav decât crede el”, a mărturisit soția regretatului artist.

 

Ea a dezvășuit că a avut încredere în bărbatul ei până la final, și din acest motiv nu a chemat salvarea. Mai ales că Nosfe o asigura că își va reveni: „Eu am vrut să chem ambulanța, doar că el a fost extraordinat de stăpân pe el... nu știu, am înțeles între timp că sunt persoane care transpiră, amețesc, se albesc la față, dar el nu avea absolut nimic, adică era perfect conștient, stătea drept pe picioare. Îmi spunea în continuu să stau liniștită că el e ok, trebuie doar să elimine aceste gaze”.

 

Femeia a rememorat cu lacrimi în ochi ultimele clipe din viața fostului soț: „L-am întrebat dacă vrea să mergem acasă și mi-a zis că da, că era multă gălăcie, cumva se strânseseră o parte din prietenii noștri în jurul lui. Ne-am urcat în mașină, a fost ok pe drum, am vorbit cu el, nu se văita neapărat de o durere. Am ajuns acasă, este o traumă acest moment pentru mine, îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, ne-am schimbat, el în trening, eu în pijama, și mi-a spus că el vrea să meargă să mai stea puțin la laptop să se liniștească, pentru că de fiecare dată, după un astfel de concert, nu te poți pune în pat să te culci că rămâi cu adrenalină, cu agitație și el, de obicei, își făcea un ceai și se uita la un serial.

 

A crezut că și-a uitat telefonul în mașină, dar a descoperit ulterior că era în buzunarul de la geacă. Mi-a zis că se duce să-l ia și i-am zis că mă duc eu, că nu se simte neapărat ok și mi-a zis foarte coerent că se duce el, că e în trening și că eu sunt în pijama, să nu fiu nebună, că era frig afară. El s-a dus și nu a mai ajuns, a căzut în casă, lângă ușa de la intrare, în sufragerie, practic. Am auzit doar o bubuială foarte mare și de aici chiar nu pot...”, a povestit soția regretatului artist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest