Mădălina Ghenea, atacată! Clipe de groază pentru vedetă!

 
+3 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea are o mulţime de admiratori, peste tot în lume. Dar nu se aştepta să ajungă atât de uşor victima unui hacker. Frumoasa româncă, stabilită în Italia de ceva vreme, a dezvăluit că trece prin clipe de groază.  

"Cineva încearcă să îmi spargă contul de Facebook. Pentru toţi fanii mei, m-am întors! Vă iubesc", a scris fosta iubită a lui Gerard Butler pe o rețea de socializare.

Nu e singura vedetă care a fost terorizată. Şi ex-diva de la Izvorani mărturisea, pe vremea când era soţia lui Irinel Columbeanu, că nu mai putea să iasă din casă de teamă să nu păţească ceva. Mai mult, ea a apelat la ajutorul unei avocate să poată scăpa de tânărul care o bombarda cu mesaje.

"Un individ nu mă lăsa să trăiesc liniștită. Am vorbit şi cu avocata mea. Chiar am ajuns la capătul puterilor şi nu vreau ca atunci când mai ies pe stradă să mă uit în spate de frică", declara, pe atunci, Monica.

La fel au păţit şi Andreea Bălan, Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu! Se pare că, mai nou, hackerii au făcut o obişnuinţă din a teroriza vedetele!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest