Mădălina Ghenea face o nouă "victimă"! Ce supervedetă s-a îndrăgostit de frumoasa româncă?

 
+2 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea face furori! De curând, actriţa i-a furat inima, iremediabil, unui celebru sportiv italian.  Care n-a stat pe gânduri şi i-a făcut româncei cea mai frumoasă declaraţie pe care o poate primi o femeie.

Danilo Gallinari este vedeta unei mari echipe de baschet din America. Iar Mădălina Ghenea şi-ar putea găsi cu uşurinţă locul în tribuna unui meci de NBA dacă i-ar accepta avansurile superstarului.

Danilo şi-a arătat interesul pentru olteanca noastră, într-un interviu pe care i l-a acordat unui jurnalist sportiv. Întrebat despre femeia pe care o consideră cea mai sexy din lume, baschetbalistul nu a ezitat deloc.

"E o actriţă, se numeşte Mădălina Ghenea. Este clar cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o. Este româncă, dar locuieşte în Italia", a fost răspunsul jucătorului.

Pretendentul Mădălinei nu ar fi deloc de neglijat. E vânat de americance, are aceeaşi vârstă cu Mădălina, respectiv 26 de ani, are înălţimea de 2 metri şi 8 centimetri, iar atunci când vine vorba de succes, să nu mai vorbim! Contractul semnat anul trecut cu echipa la care joacă i-a adus în conturi 10,8 milioane de dolari, iar în 2015 ar urma să primească 11,5 milioane de dolari.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest