Mădălina Miu se apără după ultimele acuzații ale lui Tzancă Uraganu: „Să dovedescă tot ceea ce spune”

 

Scandalul dintre manelist și soția lui din acte este departe de a se fi încheiat. Femeia a contra-atacat, după ce cântărețul a acuzat-o că i-a fost infidelă cu vărul său.

 

Tzancă Uraganu a acuzat-o pe Mădălina Miu că l-a înșelat chiar cu vărsul său primar. "O sfătuiesc să ne lase în pace pentru că eu nu am mai vrut-o. Ea se ruga de mine și de Marymar să stea de vorba cu noi. Plângea pe la uși și ne deranja. Eu nu am mai vrut-o de mult. Ea a trăit cu vărul meu primar. Să știe toată lumea. Cum să stau cu ea? Nu se poate să am o relație cu o așa femeie.", a spus cântărețul.

 

Femeia nu a lăsat acuzațiile în aer și a ținut să-i dea replică lui Tzancă Uraganu, cel care îi este în continuare soț în acte. În exclusivitate la Antena Stars, aceasta a spus: "Tzancă declară mereu multe și cam tot ce a declarat el, am demontat întotdeauna. Așa a declarat și că eu nu am vrut să mă prezint la divorț, cu toate că eu băgasem divorțul cu un an înainte. Vreau să dovedească ceea ce spune. Vreau să dovedească, pentru că și eu pot să spun foarte multe chestii despre el."

 

Mădălina Miu a fost tranșantă: "Am filmări cu el când venea pe aici și plângea pe la scară. Eu niciodată nu l-am căutat, eu am plecat de acolo. (...) Eu am fost căsătorită cu acest băiat, am locuit în casă, împreună cu părinții lui, niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Într-adevăr, noi discutând, el a fost de acord ca eu să am drepturi depline legal, tocmai din cauza faptului că eu niciodată nu i-am interzis să vină să își vadă copilul. El de ce nu stă cu băiatul lui, și nu apare nicăieri, și nu se postează? Ar trebui să ne gândim că nu este copilul lui?".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest