Madonna a fost infectată cu noul coronavirus, în timp ce se afla în Paris! Care este starea actuală de sănătate a artistei

 

Madonna a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus, atunci când se afla în Paris pentru a-și promova albumul. Cântăreața americană a reușit să alarmeze pe toată lumea după ce a mărturisit că multe alte persoane din jurul ei au avut aceleași simptome, pe care nu le-au băgat în seamă, considerând că este o simplă gripă.

După ce, în ultima perioadă, au tot apărut zvonuri legate de starea sa de sănătate, Madonna a publicat un mesaj pe instagram în care a clarificat situația. Se pare că la finalul turneului său, în Paris, atât cântareața americană, cât și câțiva artiști din show-ul său au fost grav bolnavi, dar au pus totul pe seama unei gripe.

Ulterior, Madonna a aflat că de fapt a fost infectată cu noul coronavirus, iar pentru că organismul său a reușit să îl combată natural, s-au creat alți anticorpi care au protejat-o.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. (...) La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum” a scris Madonna pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest