Madonna își va regiza propriul film biografic: „Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viața ca artist”

 

Madonna va regiza un film exclusiv despre viața ei! Celebra cântăreață americană în vârstă de 62 de ani își va scrie propria poveste, cu ajutorul lui Diablo Cody, un cineast premiat cu Oscar pentru filmul „Juno”.

Madonna este una dintre artistele cele mai cunoscute de pe întregul mapamond, atât datorită talentului muzical, cât și datorită stilului cu totul și cu totul ieșit din comun. Cântăreața se bucură deja de o carieră de peste cinci decenii, având în palmares numeroase titluri mondiale în industria muzicală.

Filmul biografic nu are încă un titlu și nici nu sunt cunoscute programul de producție și distribuția, însă ce se știe este că va fi produs de Universal Pictures. Pelicula va prezenta călătoria Madonnei din mahalaua din New York până la celebritate.

“Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica”, a spus Madonna.

Decizia Madonnei de a se implica direct în propriul film biografic este destul de neobișnuită, dat fiind că majoritatea vedetelor preferă să nu stea departe de proiecte de genul, mai ales că pot deveni foarte ușor subiectivi.

„Muzica m-a făcut să merg înainte şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi motivante şi doar eu le pot spune cel mai bine.” a mai spus celebra cântăreață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest