Madonna susține că leacul pentru COVID-19 a fost găsit, însă este ținut ascuns! Sancționată pentru afirmația sa

 

Madonna susține că a fost găsit leacul pentru COVID-19, însă este ținut ascuns! Vedeta internațională a fost sancționată pentru susținerea unei teorii a conspirației.

Recent, Madonna a publicat pe contul său de socializare o înregistrare cu o teorie a conspirației despre coronavirus. Artista a spus în postarea respectivă că un vaccin împotriva COVID-19 a fost deja găsit, însă este ținut ascuns ca „bogații să devină și mai bogați”.

Cum a fost sancționată

După afirmația sa, clipul publicat pe contul de socializare a fost blurat de Instagram pe care a pus eticheta de „informație falsă”, fiind același timp de clip video pe care l-a promovat și președintele american Donald Trump.

Mai mult de atât, Madonna nu a scăpat de critici nici din partea urmăritorilor săi care au pus-o la zid pentru afirmația făcută. Printre oamenii care și-au exprimat punctul de vedere referitor la clipul controversat a fost și Annie Lennox care i-a scris că „asta este o nebunie totală!! Nu pot să cred că ești de acord cu această escrocherie. Sper că pagina ta a fost comprimsă de hackeri și vei da explicații.”

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Madonna a fost protagonista unor episoade de genul, postând încontinuu mesaje controversate despre existența COVID-19. În luna aprilie, artista se număra printre cei care transmiteau mesaje de încurajare pentru toti cei care se confruntă cu virusul, iar ulterior a început să își contrazică propriile afirmații. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest