Magda Ciumac, hărțuită de actuala iubită a lui Tolea: „Pur și simplu mă terorizează”

 

Vedeta a susținut, în exclusivitate la Antena Stars, că femeia este obsedată de ea și nu ratează niciun moment pentru a-i face rău.

 

Magda Ciumac s-a despărțit de Tolea în urmă cu 16 ani. De atunci susține că nici măcar un telefon nu i-ar mai fi dat. Dar asta nu înseamnă că are liniște. Potrivit vedetei, actuala parteneră a lui Tolea este obsedată de ea și nu-i dă deloc pace de foarte multă vreme. Bruneta susține că în trecut ar fi câștigat și un proces de hărțuire cu aceasta, dar lucrurile nu s-au calmat deloc, până în ziua de azi.

 

„Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjază, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute? Modifică ce fac eu în live, dacă mă conectez, evident că eu nu o să stau să mă mai conectez în viața mea dacă vreau să fac un live doar că există persoana asta care mă hărțuiește de atâția ani”, a mărturisit Magda Ciumac, pentru Antena Stars.

 

Magda Ciumat nu s-a mai întâlnit cu Tolea de 16 ani. Spune că acesta a încercat să dea de băiatul pe care-l au împreună pe TikTok. Ea nu înțelege acțiunile actualei partenere a lui Tolea, având în vedere că nici măcar pensie alimentară nu i-a cerut acestuia: „Ea modifică, ea se întreabă, ea face, mă înregistrează, pur și simplu mă terorizează. (...) Toată vara m-a hărțuit și m-a amenințat, dar amenințări urâte. Eu cred că ea nu înțelege că eu am făcut pace cu trecutul, pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani. Nici măcar nu l-am căutat să-mi dea pensie alimentară la copil, chiar dacă a fost obligat de instanță. Nici măcar un leu n-am primit de la Tolea, și băiatul nostru are 16 ani”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest