Magna Ciumac, jefuită în străinătate de români! „Nu-i interesa telefonul, ci ce aveam în el”

 

Vedeta TV a avut parte de momente nu tocmai plăcute atunci când a fost deposedată, la miezul nopții, de telefonul mobil în vacanța din Spania. Ea a povestit tot ce i s-a întâmplat în exclusivitate la Antena Stars.

 

Magda Ciumac este în vacanță în Spania alături de fiul ei și de iubit. Ar fi trebuit să se bucure de momente de relaxare, dar un eveniment neprevăzut, petrecut la mijlocul nopții, în plină stradă, i-a dat peste cap planurile fostei soții a lui Tolea Ciumac. Aceasta a fost deposedată de telefonul în valoare de 1.300 de euro, de către doi români!

 

„În fața hotelului cu camere de supraveghere, cu zonă circulată, cu turiști, cu toate cele, tocmai doi români ne-au jefuit, există camerele, l-au împins pe fiul meu, l-au întrebat ceva pe Alexander, unul ne-a distras atenția, al meu urcase să ducă niște cumpărături în camera de hotel și urma să ne mai plimbăm. Totul s-a întâmplat la 12 noaptea și am petrecut vreo 5-6 ore la poliție, am dat declarații, am blocat telefonul. Nu l-am recuperat încă, pentru că există o lege în Spania, indiferent dacă telefonul este localizat, nu poate intra poliția peste persoane în casă fără mandat, așteptăm un mandat de la judecător”, a povestit fosta vedetă TV în exclusivitate la Antena Stars.

 

Magda Ciumac susține că hoții nu erau interesați de obiectul în sine, ci de ce se aflau ei, fiind convinsă că au fost puși să-i fure telefonul de o altă persoană: „Da, sunt găsiți cei doi români, dar mai multe detalii nu pot da, pentru că este o anchetă în desfășurare, dar faza tare este că au fost puși de cineva, practic nu-i interesa atât de tare telefonul meu de 1.300 de euro, că între timp mi-am luat altul, ci ce aveam pe telefon. Tot de cineva au fost puși, dar se ocupă poliția. A fost o experiență urâtă, prima dată în viața mea când mi s-a întâmplat așa ceva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest