"Mai am puțin de trăit!" Declarația șocantă a unei mari actrițe de la Hollywood!

 
+4 click pentru
galerie

Are 76 de ani și arată mult mai bine decât multe femei de 40, dar tot este nefericită. Actrița Jane Fonda a făcut o mărturisire emoționantă, într-un moment de maximă sinceritate.

 Vedeta a scris pe blogul personal un mesaj care i-a întristat pe toți fanii, în care spune, pe scurt, că e foarte speriată de faptul că nu mai are mult de trăit.

În ultima vreme, am început să plâng tot mai frecvent și mi-am dat seama că are de-a face cu vârsta. Am devenit conștientă de faptul că mai am doar puțin timp de trăit, că tot ceea ce a fost mai frumos a trecut și că fiecare clipă este foarte prețioasă.

“Odată cu vârsta, am devenit capabilă să apreciez frumusețea lucrurilor mărunte, într-un mod pe care nu știam să-l fac atunci când eram tânără. Simt că fac parte din tot ceea ce mă înconjoară. Sunt foarte sensibilă la bucuriile și necazurile oamenilor. Sufăr pentru copiii chinuiți ai lumii, pentru urții polari, pentru elefanți, pentru fluturii Monahi, pentru delfini, gorile și cimpanzei” , a scris Jane pe blogul ei.

Sursa: agentiadepresamondena.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest