Mai formează Nick Rădoi și Mădălina Apostol un cuplu? „Lucrurile acestea se simt”

 

Un detaliu i-a determinat pe admiratorii cuplului să considere că relația dintre ei a ajuns la final. Ce a spus milionarul!

 

Relația dintre Nick Rădoi și Mădălina Apostol a fost una cu numeroase suișuri și coborâșuri. Într-o lună erau împreună, în America, mai fericiți ca niciodată, în penthouse-ul milionarului, în următoarea Mădălina se întorcea în România și spunea că nu are de gând să se mute în Statele Unite. Dar, de fiecare data, de sărbători, cei doi petreceau împreună, iar vedeta posta pe rețelele de socializare imagini în care apărarea alături de milionarul român de peste Ocean în ipostaze tandre.

 

Acest lucru nu s-a întâmplat cu ocazia Crăciunului ori Revelionului 2022, iar admiratorii cuplului au început să-și pună semne de întrebare cu privire la relația dintre aceștia. Pentru că imaginile tradiționale de sărbători au lipsit, fanii lor au intrat la bănuieli că aceștia ar fi petrecut separat trecerea dintre ani.

 

Intrigante au fost pentru fanii cuplului și cuvintele milionarului din ultimul interviu acordat pentru Antena Stars, în care acesta se întreabă dacă Mădălina Apostol s-a întors la el din dragoste, sau pentru că ar exista un altfel de interes. Drept urmare, el a precizat că nu se grăbește să ia vreo decizie în privința relației pe care o are cu vedeta.

 

„Un om potent financiar, un om care are o situație, toată lumea se întreabă „Oare mă mai iubește?” ...Oare există iubirea aia, pentru că tu pur și simplu nu ai niciun interes” Eu nu am niciun interes. La mine există doar o iubire, pe care aș dori-o la fel, reciproc. Îți pui întrebarea: Oare femeia este cu tine pentru că te iubește sau este pentru interes?” Lucrurile acestea se simt. Te iubesc nu este un cuvânt care să ajute (...) Dacă e să stau și să iau tema asta, concluzia e că sunt foarte iubit, dar lăsăm timpul să treacă și vom vedea ”, a spus Nick Rădoi, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest