Mai UŞOR decât ai crede! Ghiceşte-ţi URSITUL în PALMĂ

 

Se spune că fiecare persoană se naște cu un destin, iar viață este o călătorie. Nu trebuie să fii om de știință că să îți dai seamă că unele lucruri nu pot fi explicate, însă nici nu poți ignora anumite semne divine.
 

De-a lungul timpului, oamenii au încercat să își ghicească viitorul, iar pentru a face acest lucru au apelat la diferite practici. 

Cât despre practicarea acestei metode în aine, se spune că, de regulă, trebuie ghicit în palma stânga, pentru că aceasta reprezintă calitățile cu care se naște o persoană și poate oferi elemente despre destinul sau. 

Interpretare


Linia inimii: reprezintă sentimentele, viaţa amoroasă. Daca aceasta începe din dreptul degetului arătător, eşti o persoana care se implică mult emoţional. Daca aceasta se află între degetul mijlociu şi cel inelar, inseamna ca te îndrăgosteşti uşor. În schimb, dacă începe de sub degetul mijlociu, înseamnă ca eşti o persoană egoistă. O linie clară şi scurtă nu arată o inclinaţie spre romantism, iar o linie uşor ondulată arată că ai mulţi iubiţi de-a lungul vieţii, dar nicio relaţie serioasă. O linie întreruptă înseamnă dezamăgire în dragoste.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest