Maia Morgenstern a renunțat la actorie! Dezvăluiri șocante din carieră: „Bucatele le dădeau cu gaz ca să nu le mâncăm”

 

Povestea de viață a Maiei Morgenstern este, cu adevărat, impresionantă! Până a reușit să își facă un nume în industria cinematografică, actrița a avut de depășit foarte multe obstacole și de suportat foarte multe nedreptăți pe care, și astăzi, și le amintește cu inima strânsă. Maia Morgenstern și-a anunțat retragerea din actorie, după 40 de ani de carieră și a făcut dezvăluiri șocante din parcursul drumului ei.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai de succes femei din România. A fost protagonistă a peste 100 de piese de teatru și a primit recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Vedeta este una dintre puținele românce care au reușit să pătrundă în cinmatografia străină, în 2004, primid rolul Mariei din filmul „Patimile lui Iisus”, în regia lui Mel Gibson.

Cu un așa palmares, Maia Morgenstern a decis că este momentul să își încheie socotelile cu actoria, după mai bine de patru decenii de muncă, în care a întâmpinat greutăți la tot pasul, dar care au făcut-o omul de astăzi.

”Aștept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aștept pensia. Merit. Acum patruzeci de ani și ceva, puțin ceva, am căzut la examenul de la facultate.Facultatea de teatru: IATC. Eram 500 de fete pe 4 locuri. N-am intrat.Meritam. Să nu intru: o nepotrivire. Monolog aiurea și poeziile. De forță, de dragoste, populară, fabulă sau de comedie”, a scris Maia pe Facebook.

Dezvăluiri șocante din cariera Maiei Morgenstern

Anunțul retragerii de pe pagina sa de socializare a conținut și câteva dintre obstacolele și experiențele negative cu care a fost nevoită să se confrunte, fiind punctate ca motive pentru care merită acum să își ia o pauză până la finalul vieții și să se odihnească.

„Dar mi-au zis să-mi schimb numele. Numele de familie, că-i greu de scris și pronunțat. Da, bine. Ce mult vreau să fac film. Nu. Nu. Și NU. Și bucatele, mâncarea, le dădeau cu gaz sau cu benzină. Să nu le mâncăm la repetiții. Motor. Dacă nu te alegeam eu, nu făceai tu film niciodată cu strungăreața aia. Hai, nu mai tremura. Uite, dragă, s-a învinețit de frig! E ceva! Numai fițe! Altele ar face orice pentru un rol... Acțiune!!! Acum aștept pensia. Pensia vine pe numele meu adevărat. Merit”, a scris în încheiere Maia.

Aștept pensia. E vremea. Muncesc de peste patruzeci de ani. Amurgul e violet. Aștept pensia. Merit. Acum patruzeci de...

Posted by Maia Morgenstern on Monday, 19 October 2020


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest