Maia Morgenstern are COVID-19: „Am fost la spital”

 


Maia Morgenstern are COVID-19. Marea artistă a dat vestea pe rețelele de socializare, printr-un mesaj amplu. Actrița a povestit că s-a testat de mai multe ori, iar atunci când rezultatul a fost pozitiv și-a anulat orice spectacol, pentru a nu-i infecta și pe ceilalți. A mărturisit că a fost și la spital, iar în prezent este în săptămâna a doua. Iată ce i-a îndemnat pe internauți!

Maia Morgenstern are COVID-19. Anunțul a fost făcut public chiar de ea pe pagina ei oficială de Facebook. În urmă cu câteva ore, îndrăgita artistă a postat un mesaj prin care a dezvăluit cum a descoperit că se confruntă cu boala. A mai precizat că nu vrea să fie o povară pentru nimeni, astfel ca avea în continuare grijă de ea și se va testa deseori.

De-a lungul timpului, de la începutul pandemiei, mai multe vedete de la noi s-au îmbolnăvit de COVID-19. Din păcate, se pare că boala nu a ocolit-o nici pe Maia Morgenstern. Artista a povestit în mediul online că se află în a doua săptămână și că și-a anulat spectacolul imediat când a aflat că are COVID-19. Pentru a se simți mai în siguranță, ea a mărturisit că s-a prezentat de urgență la medic.

„În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni. Nu vreau să vă fiu o povară.

Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2…3 luni. Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența: nu vreau să fiu o povară. O dată la doua zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare… eu fac, făceam și voi face test', a scris vedeta pe Faceebock.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest