Mălina Avasiloaie și Alin Gabor și-au făcut planurile de nuntă: „Partea religioasă vrem să o facem imediat ce se poate!”

 

Finii lui Nicole Cherry au stabilit toate detaliile cu privire la marele eveniment din viața lor.

 

Alin Gabor și Mălina Avasiloaie se pregătesc de cele mai importante evenimente din viața de familie. Tinerii au în plan să își unească destinele în fața lui Dumnezeu cât mai repede posibil, însă petrecerea de nuntă au decis să o amâne pentru vara viitoare. Și asta pentru că au invitați din toate colțurile țării, pe care ar fi destul de dificil să-i aducă laolaltă într-un timp record. Acesta este principalul motiv pentru care au stabilit, de comun acord, ca mega-petrecerea să aibă loc la anul.

 

„Vrem să facem partea religioasă imediat ce se poate, adică în săptămânile următoare, iar ulterior partea de nuntă și botez, petrecerea, o să o facem la anul, în vară, că e mai greu cu organizarea evenimentului”, a mărturisit Alin Gabor, la Antena Stars.

 

Cei doi îndrăgostiți sunt mai uniți ca niciodată în jurul celui mic, dar recunosc că le-ar fi foarte greu dacă nu ar beneficia de ajutor din partea părinților. „Din fericire, ne ajută socrii. Acum e mama cu bebe, urmează să mai vină mama soacră, e totul ok, neașteptat de bine, dar într-adevăr, e greu. Tranziția e destul de grea, dar avem un bebe cuminte, deocamdată nu ne-am confruntat cu colicii, tăticul este foarte implicat, deci sunt o mamă foarte împlinită”, a spus fina lui Nicole Cherry.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest