Mallorca - destinația perfectă pentru tinerele familii

 

O vacanță în Mallorca în 2018 alături de copii va fi alegerea perfectă în această vară. Cea mai mare insulă dintre Baleare se va dovedi cel mai potrivit loc în care să îți petreci o vacanță alături de familie. Este plină de plaje superbe, hoteluri confortabile și restaurante cu mâncare delicioasă. Iar ca să te ajutăm să îți plănuiești cât mai bine vacanța, ți-am pregătit o listă cu locuri din Mallorca pe care să le vizitezi alături de copiii tăi.

Insula Cabrera

Insula Cabrera este astăzi un parc național, perfect pentru familiile care caută liniște. Puteți închiria o barcă, iar apoi să luați la picior dealurile care duc spre Castelul Cabrera și să admirați împreună fauna superbă: bufnițe, pasărea furtunii, cormorani sau șopârle albastre. Iar apoi îndreptați-vă spre plaja Sa Plageta pentru o sesiune de scufundări. Există un bar pe insulă, însă noi îți recomandăm să organizezi un mic picnic.

Peșterile Artà

Dealurile calcaroase ale Cap Vermell ascund o lume ciudată și frumoasă, perfectă pentru a fi explorată în familie. Este vorba despre peșterile Artà, un labirint de stalactite și stalagmite formate de-a lungul a mii de ani. Cavernele, adevărate catedrale subpământene, conțin formațiuni din piatră care arată ca niște monștri, copaci ciudați sau fantome. Fiecare dintre voi va vedea câte un lucru diferit, așa că lăsați-vă imaginația să zboare liberă și distrați-vă din plin.

Plaja Muro

Plaja Muro este înconjurată de apă limpede și deloc adâncă, perfectă pentru cei mici. O mare parte din plajă este flancată de hoteluri, în cazul în care ai nevoie să dai o fugă până în cameră. Cealaltă parte a plajei este sălbatică și acoperită cu vegetație și arbuști, perfectă pentru un picnic retras, la umbră.

Golful Pollensa

Dacă te cazezi în apropiere de Golful Pollensa, vei avea ocazia perfectă de a învăța să navighezi alături de familia ta. Veți fi însoțiți de instructori răbdători și pricepuți care vă vor învăța toate mișcările de bază pentru a menține barca stabilă. Acest tip de curs este conceput special pentru începători și va reprezenta ocazia perfectă ca tu și familia ta să aveți parte de o mică aventură.

Parcul Katmandu

Parcul Katmandu face parte din complexul de hoteluri Sol Katmandu și este un parc tematic perfect pentru orice vârstă. Veți începe prin a explora casa cu acoperișul în jos, apoi vă veți bălăci pe toboganele cu apă și vă veți aventura în locul de joacă de cinci etaje. Vă avertizăm, cei mici nu vor mai vrea să plece! Cât despre adolescenți, aceștia vor iubi traseul de cățărat și Casa Groazei, plină de experiențe interactive cu adevărat înfricoșătoare.

În concluzie, Mallorca este un loc absolut perfect pentru tinerele familii. Îți poți lăsa copiii să se joace liniștiți în apă, în timp ce tu vei savura un cocktail pe  șezlong. Mallorca vă va oferi atâtea posibilități de distracție și amuzament încât vă veți întoarce în fiecare an acolo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest