Mama Alinei Pușcaș răspunde acuzațiilor lui Gheorghe Turda! Mesajele pe care le-a găsit în telefonul bărbatului

 

Au trăit o poveste de dragoste timp de cinci ani, dar totul s-a terminat brusc. După acuzaţiile dure pe care Gheorghe Turda le-a făcut la adresa ei, mama Alinei Puşcaş reacţionează!

Timp de cinci ani au împărţit şi rele şi bune, iar totul părea să fie o frumoasă poveste de dragoste. "Pentru că sunt un om civilizat, educat, nu o să-i dau o replică pe măsură., a mărturisit Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș.

Dar totul e istorie acum! Povestea lor de dragoste s-a transformat într-un vis urât, iar Gheorghe Turda a ieşit la atac. Artistul a acuzat-o pe Lucia Lazăr de faptul că după divorţul de tatăl Alinei Puşcaş, interpreta de muzică populară ar fi avut mai mulţi amanţi.

"Nu doresc un război cu acest biet omuleţ. Ar trebui să se uite în buletin şi în oglindă. Îi doresc sănătate înainte de toate. Are mare nevoie, aşa cum ştie toată lumea. Un om care vede peste tot doar amanţi, un om gelos şi pe aerul respirat are probleme grave. Habar nu are ce spune! Nu cunoaşte, nu a văzut, nu a auzit despre niciun aşa-zis "amant". Sunt obsesiile lui. Acest om nu-mi inspiră decât milă. Îl cunoaşte o lume întreagă dincolo de scenă. Las oamenii să facă diferenţa. Îmi pare nespus de rău că-şi distruge cariera la sfârşit de drum punându-şi poalele în cap, cum a făcut de fapt toată viaţa”, a declarat mama prezentatoarei TV.

În momentul de faţă, Lucia Lazăr îşi doreşte un singur lucru; ca totul să se oprească aici, fără ca scandalul să aibă continuitate: "La starea lui mereu euforică mă aștept să declare orice. Vreau să mă opresc aici pentru că dacă aş vorbi mai multe ar fi implicați și alții, la nivel mai înalt și nu ar fi bine. Vreau să se termine aici".

Alina Pușcaș, fiica Luciei Lazăr
Lucia Lazăr este mama Alinei Puşcaş, care este prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Alina Pușcaș trăieşte o frumoasă poveste cu doctorul Mihai Stoenescu. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru. În primăvară, prezentatoarea TV a dezvluit că așteaptă o fetiță.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest