Mama Andreei Raicu a avut COVID-19: „Au fost cele mai crunte săptămâni din viața mea”

 

Mama Andreei Raicu a fost infectată cu noul coronavirus! Fosta prezentatoare TV a vorbit despre cele trei săptămâni, în care femeia care i-a dat viață a fost internată la spital, cât și despre starea ei actuală de sănătate.

Andreea Raicu a făcut anunțul șocant prin intermediul unui video, publicat pe contul ei de socializare. Vedeta a catalogat perioada în care mama ei a fost internată la Spitalul „Matei Balș”, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, drept „cele mai crunte săptămâni” din viața ei.

Abia acum, la câteva zile distanță înainte de externarea mamei sale și reunirea cu ea, vedeta a putut să vorbească despre acest lucru: „Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile - la fel ca acest virus”, a explicat Andreea Raicu.

Andreea Raicu are sau nu COVID-19?

Andreea Raicu a ținut să precizeze că toate cadrele medicale din spitalul în care mama ei a fost internată au dat dovadă de profesionalism și s-au ocupat întru totul, atât de femeia care i-a dat viață, cât și de ceilalți pacienți infectați cu COVID-19.

Iar pentru liniștea apropiaților și a oamenilor cu care a interactionat, Andreea Raicu a dezvăluit și faptul că testul pentru noul coronavirus pe care și l-a făcut a ieșit negativ, iar asta pentru că a purtat în permanență mască.

„Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a mai scris Andreea Raicu.

Vezi această postare pe Instagram

Desi nu imi este foarte usor sa vorbesc despre acest subiect si despre ceea ce am simtit in momentul in care am aflat, si despre ceea ce inca simt, am considerat ca este de datoria mea sa fac aceasta informatie publica. Cele 2 saptamani in care mama a fost spitalizata au fost printre cele mai crunte saptamani din viata mea, cu foarte multa frica si foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. Stiu ca acest mesaj va atrage si comentarii negative, dar realitatea celor trei saptamani prin care am trecut atat eu, cat si mama, ma face sa ma gandesc acum doar cu recunostinta pentru ca am depasit acest moment si fata de personalului Spitalului Victor Babes. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atat pe mama, cat si pe toti cei internati acolo. Nu am vazut-o pe mama de trei saptamani, dar stiu ca reintoarcerea acasa este cel mai frumos cadou pe care putea sa il primesca de ziua ei, care va fi peste cateva zile. Desi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru ca am purtat in permanenta masca. Stiu ca este o loterie si oricand ne putem infecta, dar cel putin stiu ca ma pot proteja purtand-o!

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest