Mama cântăreţei care a ars de vie în restaurantul din Constanţa, declaraţii uimitoare! Ce a făcut femeia la mormântul fiicei ei

 
+3 click pentru
galerie

Mama Nicoletei Cengher nu-şi poate reveni din şocul prin care a trecut în urmă cu aproape nouă luni, când fiica ei a ars de vie în restaurantul în care cânta. De atunci, mormântul fetei a fost transformat într-un altar împânzit de flori şi cadouri, locul în care mama ei merge să se roage şi să o plângă în tihnă. Odată cu venirea Crăciunului, sărbătoarea preferată a Nicoletei, mama ei i-a împodobit un brad pe care l-a aşezat pe mormânt, alături de alte obiecte tradiţionale.

"În fiecare an Nicoleta împodobea bradul. Iubea această sărbătoare. Dragostea ei m-a determinat să îi pun un brăduleţ pe mormânt, locul în care ea se odihneşte. Este primul nostru Crăciun fără ea. Este din ce în ce mai rău. În fiecare an ea se ocupa de tot ce trebuie, pregătea bradul, împodobea chiar şi casa, avea gusturi mai delicate. În plus, în ajunul Crăciunului avea concerte, iar eu sau soţul meu o însoţeam mereu. Petreceam ajunul Crăciunului acolo unde ea era solicitată. Mergea cu drag. A doua zi de Crăciun mergea la biserică şi urma ritualul de Crăciun în familie. Întotdeauna ne făcea cadouri, era de o organizare nemaipomenită.", a mărturisit mama Nicoletei, Mariana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest