Mama Claudiei Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre bătăile încasate de fiica sa din partea lui Gabi Bădălău: „A spart ușa de la dormitor”

 

Mama Claudiei Pătrășcanu a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a făcut dezvăluiri șocante despre chinurile atât fizice, cât și psihice prin care a trecut fiica ei, din cauza lui Gabi Bădălău! Artista ar fi fost bătută cu bestialitate chiar în ziua de Paște!  

Mama Claudiei Pătrășcanu a mărturisit că între fiica ei și Gabi Bădălău nu mai este cale de împăcare, chiar dacă fostul ginere nu vrea să îi acorde divorțul nici în ruptul capului. Mai mult de atât, soacra lui Gabi Bădălău și-a motivat afirmația, detaliând un episod extrem de șocant, care a avut loc între cei doi, chiar din ziua de Paște! 

„Cu cine să vezi certuri în casă? Că el nu era. Venea ca cucuvelele. El venea, se schimba pleca. Lipsea nopțile de acasă, venea dimineața, noaptea târziu, o dădea afară din dormitor când venea, o jignea, o făcea în toate felurile. Când l-am văzut eu o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart usa de la dormitor. Eu m-am băgat intre ei, i-am despărțit, el era cu copilul în brațe cu Gabriel și o înjura și o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese comunica cu amanta.” a spus mama Claudiei Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mama artistei a mărturisit că teroarea pe care o trăiește Claudia Pătrășcanu nu a luat sfârșit nici după separare, ci din contră. Iar asta pentru că artista primește telefoane pline de amenințări și cuvinte dure din partea lui Gabi Bădălău, în fiecare zi. 

„De ce își bate joc de ea? Nici nu vreau să reproduc, că mi-e și rușine, sincer. Ce telefoane primește și cum o jignește și cum o face. Deci e ceva de nedescris. Am încercat să stau de vorbă cu el. mi-a trântit ușa, a pornit mașina și mi-a prins mâna la ușă.

De un an de zile nu recunoaște că a dat-o afară din casă. A venit cu martori mincinoși, martori care veneau în casă și i-au pus să vină să jure acolo cu mâna pe Biblie, să spună lucruri neadevărate.

Mai demult s-au dus la restaurant, a invitat-o și a venit plânsă acasă. Că la restaurant era și amanta, la masa de vizavi. Și ea cu copiii, și cu el la același restaurant.” a mai dezvăluit femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest