Mama Deliei a reacţionat! Ce a spus după ce a aflat că fiica ei nu vrea să facă un copil?

 
+2 click pentru
galerie

Delia, mai sinceră ca niciodată. Vedeta s-a dezlănţuit pe blogul personal. O simplă întrebare din partea fanilor a scos-o din minţi. Toate răspunsurile cântăreţei sunt de-a dreptul fabuloase.

Delia are o grămadă de vise, dar un copil nu intră în planurile ei. Cel puţin deocamdată. Cântăreaţa s-a hotărât să spună totul pe blogul ei.

"Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. De ce nu fac un copil? Nu știu! Dacă aș planta câte un copac pentru fiecare întrebare legată de copil aș reîmpăduri toată România. De ce nu fac un copil? Pentru că nu sunt în starea necesară acum. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil", a scris Delia, pe blogul ei.

Mama ei, Gina Matache, a intrat în legătură telefonică la Antena Stars şi a vorbit deschis despre această decizie a fiicei sale.

"Singur că îşi doreşte, în adâncul sufletului fiecare femeie îşi doreşte să devină mamă la un moment dat, iar Dumnezeu îi dă atunci când trebuie. Până atunci, Dumnezeu ştie ce planuri are cu ea. Eu am întrebat-o despre acest subiect, dar nu îmi place să o presez, nu-mi place să pun presiune pe ea. E viaţa ei, nu ea hotărăşte când va avea un copil, ci cel de sus hotărăşte. Are 33 de ani, Delia. Din ce am discutat eu cu ea, aşa mi-a zis: "Când vrea Dumnezeu, atunci o să mi-l dea", nu ştiu ce să fac. Ea are exemplul meu, că şi eu tot din muzică am trăit. Dar erau alte vremuri," a spus Gina Matache, mama Deliei, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest