Mama Doiniței Oancea i-a ales sortitul fiicei sale, cu puțin timp înainte să termine liceul: „A spus că vrea să ne căsătorim” VIDEO

 

După multe decepții în amor, Doinița Oancea este mai fericită ca niciodată. Frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste ruptă din filme alături de iubitul său, Adrian Călin, dar chiar și așa, nu au dat niciun semn că ar dori să treacă la următorul nivel. Mai mult de atât, mama vedetei parcă a prevestit „întârzierea” căsniciei, astfel că a fost la un pas de a o căsători pe fiica ei, chiar de la vârsta de 18 ani.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Doinița Oancea a povestit o întâmplare incredibilă din viața ei, chiar cu puțin timp înainte să termine liceul. Iubitul său de la vremea aceea, îndrăgostit până peste cap de actriță, a venit acasă la aceasta și i-a cerut permisiunea mamei sale pentru a se căsători cu Doinița.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă.” a dezvăluit Doinița.

Și chiar dacă răspunsul mamei sale a fost unul afirmativ, mama Doiniței nu ar fi acceptat ca fiica sa să se căsătorească de la o vârstă atât de fragedă, mai ales că încă nu își terminase studiile, așa cum aveau în plan.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na.” a mai spus actrița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest