Mama lui Alin Oprea nu a acceptat-o niciodată pe Larisa, ca soție a fiului său: „Nu a mai fost în vizită de 15 ani”

 

Seria dezvăluirilor șocante continuă! Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa scoate la iveală din ce în ce mai multe detalii cutremurătoare, detalii care au fost foarte bine ascunse de ochii curioșilor și care acum acționează ca niște grenade în lumea mondenă. Ultima bombă pe care artistul a aruncat-o le are ca protagoniste pe fosta parteneră și pe mama lui care nu i-a mai vizitat de 15 ani!

Alin Oprea a dezvăluit că Larisa a reușit să îi îndepărteze pe toți oamenii apropiați lui prin diferite tertipuri și strategii. Printre aceste persoane se numără și mama artistului care nu a fost de acord niciodată cu mariajul fiului său, din cauza comportamentului pe care îl avea Larisa la adresa familiei lui.

După ce Alin Oprea i-a interzis mamei sale să se mai implice în căsnicia lui, femeia a decis să nu îi mai viziteze, astfel trecând 15 ani de când aceasta nu a mai călcat pragul casei lor.

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut ca familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membri familiei mele. a dezvăluit Alin Oprea la Xtra Night Show.

La fel s-a întâmplat și în cazul fratelui artistului, care nu a putut-o agrea pe Larisa din cauza personalității vulcanice și a modului în care se comporta cu Alin Oprea:  „Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea. Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul”, a mai spus artistul.

Nu s-a ocupat de copii așa cum pretinde

Alin Oprea a continuat seria dezvăluirilor bombă și a adus în lumină faptul că Larisa nu a fost o mamă atât de bună precum pretinde. Artistul a mărturisit că mama ei era cea care făcea totul în casă, de la mâncare, până la curățenie, iar încă soția sa doar comanda.

„Soacra făcea de mâncare, soacra călca, soacra mea făcea cam toate, soția mea avea o obsesie cu curățenia. Cam atât făcea. La nivel de educație, să nu uităm că copiii mei învață la cele mai bune școli din lume, facultăți de muzică. Am stat cu ei zi și noapte să îi ajut cu ce aveau de facut în muzică. Eu nu iau meritele nimănui, vreau doar să se recunoască și meritele mele”, a mai adăugat Alin Oprea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest