Mama lui Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de Gabi Bădălău, pentru casa de la Agigea: „De unde și până unde e a lui?”

 

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții din ce în ce mai mari. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, mama artistei a dezvăluit că fostul ginere vrea să o dea în judecată ca să obțină casa pe care ea și soțul ei au ridicat-o după ani grei de muncă.

Doina Pătrășcanu tună și fulgeră pe gestul fostului ginere! Gabi Bădălău vrea să o cheme în instanță pe fosta soacră, din cauza casei de la Agigea, proprietate care se află exclusiv pe numele ei și a fiicei sale, fără să aibă niciun drept asupra ei.

„După ce că a dat-o afară cu cei doi copii, a aruncat-o ca pe o măsea, să vă spun așa, în stradă. Deci nu s-a gândit la cei doi copii. Acum de unde și până unde m-au dat în judecată pe mine și pe Claudia, casa de la mine de la Agigea i-ar aparține acestui fost ginere al meu.

Nu m-am gândit în viața mea la așa ceva. Casa de la Agigea este pe numele meu și al Claudiei, deci acea casă este făcută cu sudoare. De unde până unde este casa lui? Dar de ce nu dă în judecată amanta care i-a cheltuit 200.000 de euro și căreia i-a luat ceas de 16.000 de euro.” a spus mama Claudiei Pătrășcanu.

Femeia susține că este extrem de dezamăgită de comportamentul fostului ginere, care pare că acționează doar pe baza impulsurilor nervoase, fără să treacă nimic prin filtrul rațiunii. Mama Claudiei Pătrășcanu a mărturisit că nu are de gând să se lase intimidată de atitudinea lui Gabi Bădălău, ci din contră. O să lupte împotriva lui până în pânzele albe.

„Mă dă pe mine în judecată? De ce nu îi dă divorțul. De ce nu înțelege odată că nu se mai poate ca să fim oameni, că așa am învățat și așa i-am învățat și pe copiii mei. Dacă de Claudia au încercat să își bată joc și i-au descoperit un punct slab, cu mine nu le merge.

Eu am stat în pătrățica mea, eu i-am respectat, ei știu destul de bine că nu m-am băgat și nici nu mă bag nici acum. Dar deja au ajuns prea departe. Deci ca să vrei tu bani, să vrei tu casa muncită de mine, de Claudia și de soțul meu.” a mai spus femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest