Mama lui Cristiano Ronaldo, mărturisire cutremurătoare: „Am alergat până la epuizare, am vrut să îl avortez”

 

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai planetei, însă destinul său putea fi cu totul altul dacă mama lui reușea să își ducă planul la bun sfârșit. Dolores Aveiro a încercat în fel și chip să îl avorteze pe Cristiano, însă nu a reușit, în ciuda tuturor metodelor pe care le-a încercat.

Dolores Aveiro, mama superstarului portughez Cristiano Ronaldo, a avut o copilărie extrem de grea. Și-a pierdut mama când avea doar cinci ani, după care a fost lăsată de tată într-un orfelinat, unde a fost despărțită de ceilalți patru frați pe care îi avea.

În cartea sa, Dolores a dezvăluit că s-a gândit să avorteze atunci când îl avea în pântece pe Cristiano. Deja era mama a trei copii, la doar 30 de ani și credea că nu avea destul de multă putere financiară și pentru un al patrulea copil. Astfel că a apelat la ajutorul unui medic ginecolog, care nu a vrut sa îi ofere sprijinul în demersul ei.

„Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?"i-a spus medicul.

Chiar dacă nu a fost ajutată de doctor, Dolores Aveiro era decisă să scape de sarcină, așa că a apelat la fel și fel de metode băbești pentru a avorta. A băut multă bere neagră opărită, la sfatul mătușilor, a alergat până la epuizare, însă nimic nu a funcționat, bebelușul rezistând în pântecele ei.

Tot în cartea ei, mama lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit că atunci când l-a adus pe lume pe cel care acum este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști din lume, doctorul care a asistat-o i-a spus: "Ăsta sigur se face fotbalist. O să vă aducă bucurii, vei vedea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest