Mama lui Dodo intervine în scandalul dintre fiica ei și Liviu Kevin: „I-a dat n șanse, nu s-a schimbat!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, mama lui Dodo și-a prezentat punctul de vedere după ce a fost acuzată de Liviu Kevin că a contribuit decisiv la ruptura din cuplu.

 

Dodo a născut, dar Liviu Kevin nu își poate vedea copilul. Bărbatul a dat vina pe mama cântăreței pentru situația creată, susținând că aceasta o influențează pe Doinița Ioniță. După ce cântărețul a spus din nou că din cauza ei nu își poate vedea copilul abia născut, femeia nu a mai rezistat și a dorit să facă lumină în acest caz.

 

Mama lui Dodo s-a arătat înfuritată de-a dreptul de faptul că de fiecare dată când Liviu Kevin nu poate lua legătura cu fiica ei o acuză pe ea că o influențează și, nu a mai putut rezista, a intrat în direct, prin telefon, la Antena Stars pentru a-și prezenta propria perspectivă asupra scandalului în care este implicată fără voia sa.

 

Femeia a măruturisit că fiica sa și-a dorit întotdeauna să aibă o familie frumoasă, unită și fericită, însă se pare că nu a avut cu cine face casă, asta deoarece dragostea cu sila nu se poate. Mama artistei a mai declarat că ea nu s-a băgat niciodată în relația dintre fiica sa și tatăl copilului, ci doar a susținut-o și i-a fost alături lui Dodo.

 

"Dragostea cu sila nu se poate. Ea și a dorit o familia și nu a avut parte. Nu știu de ce el ma baga vinovata pe mine, este strict problema și decizia ei. Nu sunt nici absurdă, nici nebună, să-mi las nepotul fără tătic, dar dacă Dodo consideră că nu merită să fie tată și să fie alături de ea este strict problema ei.  A încercat, i-a dat n șanse, nu s-a schimbat. Încă o doare că n-a fost pe placul ei, ea și-a dorit o familie, el nu a fost ce își dorește ea. Cu asta am terminat, nici nu știu ce să mai spun. Ordinul de restricție rămâne, este o decizie a unei instanțe. Eu 28 de ani am trăit zi de zi cu soțul meu. Dacă nu deceda, Dumnezeu să-l ierte, poate eram împreună până la adânci bătrâneți. Nu sunt de acord cu despărțirea familiilor, cu copiii lăsați pe drumuri fără mamă, fără tată, dar repet, este alegerea ei. Mai multe nu pot să spun. Eu nu fac decât să o susțin și să o ajut atât cât pot”, a spus mama lui Dodo la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest