Mama lui Dorian Popa, momente cumplite, după ce a zburat cu parapanta! Imagini de senzație cu „Mamișor”

 
+2 click pentru
galerie

Deși a dat dovadă de un curaj extrem, mama lui Dorian Popa a regretat decizia de a zbura cu parapanta. „Mamișor” în vârstă de 64 de ani a trăit senzația vieții ei, în timpul gestului extrem, iar imaginile sunt de senzație!

Așa cum era de așteptat, Dorian Popa nu și-a lăsat mama la greu și a sărit cu parapanta, alături de ea. Cei doi au avut alături doi instructori foarte buni care i-au ghidat și care au avut grijă să nu pățească nimic, însă chiar și așa, „Mamișor” a avut temerile ei legate de aterizare.

”Am emoții la decolare că poate nu alerg cum trebuie. Doamne ajută!”, a spus mama artistului înainte de zborul vieții sale.

Odată ajunsă la altitudinea corespunzătoare cu instructorul ei, mama lui Dorian Popa a avut o rugăminte pentru acesta: ”Să nu mă dai peste cap, lasă-mă blând, ca pentru oamenii mai ”copți”. Este fenomenal, este o senzație fenomenală. Este minunat, este extraordinar cât de sus suntem, dar mă simt foarte bine, deși am emoții”, a spus "Mamișor" în timpul zborului cu parapanta.

I s-a făcut rău la aterizare

Deși a mărturisit că a fost o experiență pe cinste, starea mamei lui Dorian Popa nu a fost una tocmai roz după ce a aterizat. Atât ei, cât și artistului li s-a făcut rău, însă au încercat să rămână optimiști și cu zâmbetul pe buze.

”Vreau să vă spun că stomacul meu a rămas la 1.200 de metri înalțime, iar eu eram la 400 de metri și am zis că trebuie să arunc tot ce conțin”, a spus după zbor mama lui Dorian Popa, care nu s-a simțit deloc bine, dar a afișat un zâmbet larg și sincer.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest