Mama lui Gabi Bădălău și Claudiua Pătășcanu s-au aliat! „A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca!”

 

Este de notorietate faptul că Bianca Drăgușanu nu este în grațiile familiei Bădălău. Mama lui Gabi a făcut deja planul pentru îndepărtarea iubitei.

 

Rodica Bădălău nu a fost foarte încântată de Claudia Pătrășcanu, dar pe Bianca Drăgușanu nu o place absolut deloc. Astfel încât, pe ideea alegerii răului cel mai mic pentru fiul său, doamna Bădălău a ticluit un plan pentru a o scoate pe Bianca din viața lui Gabi, chiar dacă între cei doi este o poveste de dragoste de aproape un an, ce-I drept presărată cu numeroase scandaluri.

 

Când Bianca și Gabi se aflau în vacanță în Italia, Claudia Pătrășcanu a fost zărită împreună cu Rodica Bădălău la casa din Bolintin Vale, acolo de unde cântăreața a fost dată afară când cei doi s-au separat. După o lungă perioadă în care s-au certat și nu s-au înțeles, acum familia Bădălău a acceptat-o din nou pe mama copiilor lui Gabi în casa lor și și-ar dori o împăcare între ei.

 

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume. E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani....”, au spus sursele din apropiere, potrivit impact.ro.

 

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare unul fără sfârșit. Cei doi bat calea sălilor de judecată de mai bine de doi ani și fără a fi, până în acest moment, un rezultat concret. Sursele impact.ro susțin că mama lui Gabi Bădălău o regretă foarte mult pe cântăreață și și-ar dori în continuare să o aibă ca noră, deși acest lucru nu mai e posibil.

 

„Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea. Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, mai prezintă sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest