Mama lui Gigi Becali, testată pozitiv cu coronavirus! Ce a făcut latifundiarul după aflarea rezultatului

 

După o perioadă îndelungată de absență mediatică, lucru deloc obișnuit lui Gigi Becali, a ieșit la iveală motivul din cauza căruia a stat departe de lumina reflectoarelor! Se pare că mama latifundiarului din Pipera a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu o lună! Ce a făcut latifundiarul imediat după aflarea rezultatului?

Gigi Becali a aruncat bomba! Mama lui a avut coronavirus, în urmă cu o lună! Imediat după aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, latifundiarul din Pipera s-a testat de cinci ori și de fiecare dată rezultatul a fost negativ.

Potrivit informațiilor din presă, mama lui Gigi Becali nu a fost internată în spital, ci a fost tratată acasă, cu recomandarea medicilor de a evita orice interacțiune cu alte persoane.

Gigi Becali, idei controversate despre existența coronavirusului

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali a fost protagonistul unei serii de declarații controversate. Pe lângă faptul că a a susținut că nu crede că boala COVID-19 este atât de serioasă, a spus și că a găsit un tratament eficient pentru virusul de temut.

După ce șoferul și cele două femei de serviciu ale lui Becali s-au infectat cu noul coronavirus, finanțatorul FCSB a mărturisit că i-a pus rapid pe picioare după ce le-a administrat un amestec de vitamine.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Becali, la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest