Mama lui Luis Gabriel, primele declarații după căsătoria băiatului ei: ”Frumusețea nici nu intră în subiect”

 

Două evenimente majore într-unul singur: Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran și l-a botezat și pe moștenitorul cuplului.

 

Sărbătoare mare în showbiz-ul românesc: Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. De fapt a fost un dublu eveniment: atât cununie, cât și botezul copilului celor doi. Anfitrion al petrecerii a fost niemni altul decât Liviu Vârciu. Luis Gabriel nu putea să nu cânte la petrecerea sa, iar duetul acestuia cu Jo a impresionat întreaga asistență prezentă.

 

Mama lui Luis Gabriel i-a transmis artistului câteva cuvinte emoționante la începutul de drum pe care îl are cu Haziran. "Să fie cel mai respectos și să nu se schimbe niciodată.", a declarat mama lui Luis Gabriel, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Haziran este un caz fericit, și asta pentru că ea este pentru soacra sa cea mai frumoasă femeie din lume. Mama lui Luis Gabriel este foarte mândră de relația dintre Luis și soția sa. "Finețea și respectul pe care îl poartă. Frumusețea nici nu intră în subiect. Este cea mai frumoasă. Amândoi sunt cei mai. Sunt chiar foarte mândră de ei, și împlinită de ceea ce se întâmplă între ei.", a mai spus soacra mare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest