Mama lui Marcel Toader, declaraţii dureroase! A aflat de la televizor că fiul său a murit

 

Mama lui Marcel Toader trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că fiul său a murit! Rădiţa Toader a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, cum a aflat despre tragedie.

În seara în care Marcel Toader a trecut în nefiinţa, mama acestuia se pregătea să îl sună, aşa cum obişnuia să facă de fiecare dată. Se pare că femeia a aflat de la televizor că fiul său a murit, după ce iniţial fusese sunată de nepoata care i-a dat vestea tragică. Pentru că a fost extrem de şocată, nu a dorit să creadă, iar atunci când a deschis televizorul, toate temerile i-au fost confirmate.

„Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la Antena Stars și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, pentru Antena Stars.

Femeia a spus că trupul lui Marcel Toader va fi dus la Constanța marți, iar înmormântarea va avea loc la Cumpăna.

„Mâine îl scoate de la autopsie și îl duce ori la o biserică, ori la o capelă. Și marți venim cu el aici, la Constanța. Îl ducem la Cumpăna. A avut aceeași soartă ca tatăl lui”, a mai spus mama lui Marcel Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest