Mama lui Mariah Carey, dată în judecată de propria fiică! O acuză de ritualuri satanice și abuzuri asupra minorilor!

 

Mama lui Mariah Carey este acuzată de propria fiică de ritualuri satanice și de abuzuri asupra minorilor! Patricia Carey este dată în judecată, din cauza tratamentelor oribile la care și-a supus copilul!

Sora cântăreței Mariah Carey și-a dat mama în judecată, după ce a dezvăluit experiențele oribile la care a fost supusă în anii copilăriei de femeia care i-a dat viață. Alison Carey, în vârstă de 57 de ani susține că la vârsta de 10 ani a fost obligată să participe la ritualuri satanice organizate de propria mamă, unde aveau loc fel și fel de atrocități.

Sora artistei internaționale a dezvăluit că a fost abuzată sexual în mod repetat și a fost obligată să stea în prezența unor adulți care făceau sex atât între ei, cât și cu copii. Femeia a depus plângerea la Curtea Supremă din New York, iar acum cere daune morale pentru experiențele traumatizante care i-au provocat durere și chin de-a lungul anilor și care încă o urmăresc și în ziua de astăzi.

Mai mult de atât, anumite ritualuri organizate de mama lui Mariah Carey ar fi inclus și acțiuni de sacrificiu, scene la care Alison Carey era forțată să stea. Din cauza traumelor provocate de propria mamă, sora artistei internațională a fost diagnosticată cu “stres post traumatic, anxietate, depresie, ceea ce au împins-o la folosirea de medicamente și droguri legale și ilegale in încercarea de a surprima amintirile oribile”, după cum se arată în documentele obținute de The Sun.  

Mariah Carey și sora sa, Alison, nu își mai vorbesc de mai bine de 30 de ani, din cauza unui conflict de proporții pe care l-au avut în perioada anilor ’90.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest